מרכז התיירות ‘מגדלה’, זכה לתארים רבים, כאשר המרכזי ביותר הוא הרגשת חו”ל בארץ, במהלך חוה”מ סוכות יארח המלון, ברחבת הסנייק בר וגינות המלון, בזאר מקסיקני חגיגי וילבש אווירת חג ססגונית.
בבזאר תוכלו למצוא, חפצי אמנות, עבודות יד, ביגוד והנעלה, תכשיטים, חגורות עור ואוכפים, כלי חרס, כובעים, תיקים, מנורות ועוד.
הבזאר כולו באווירה מקסיקנית, בליווי מוסיקה מקסיקנית, מריאצ’י ומופע ריקודים לטינים. בסנייק בר יוגשו מאכלים מקסיקניים: טאקוס, טורטיות, גוואקמולה, קוקטיילים על בסיס משקאות מקסיקנים (בתשלום במקום).
מומלץ לשלב בילוי בבר הגבינות והיין החדש שנפתח לאחרונה בלובי המלון.
הבר מגיש מנות על טהרת גבינות מיוחדות מרחבי העולם לצד יינות מהארץ ומהעולם. מנת הדגל : תהיה פלטת עץ ושיש, עליה יוגשו חמש סוגי גבינות לבחירה במנות נדיבות של 200 גרם גבינה לפלטה, מבין 14 סוגי גבינות שונות שיובאו ויוצגו במקום לבחירת הסועדים! הפלטה תוגש עם לחם חם שיאפה במקום, מלווה בטפנד זיתים תוצרת הבית, ממרח עגבניות מיובשות ושמן זית משובח. כחלק מנוסטלגיה ואווירה בינלאומית הקיימת במלון, מציע הבר פונדו גבינה שיוגש בכלי מיוחד לשולחן. במלון שקדו על תפריט הגבינות והיינות יחד עם יועץ מומחה קולינריה מספרד ולכל גבינה תינתן המלצה והתאמה ליין המדויק לה ביותר, לחוויית טעם משובחת.(פתוח בין השעות – 12:00-21:00, בכל ימות השבוע).
שעות פעילות הבזאר: ימים ראשון עד שבת, 01-07/10/2023 בין השעות 12:00-20:00.
פתוח לקהל הרחב ולאורחי המלון כמובן, חניה בשפע ליד המלון.
לפרטים:www.magdalahotel.com או 0747003204