לקראת שבועות, המותג הבינלאומי המוביל ללא גלוטן "שייר" מציע מתכון קל ופשוט להכנה - טרמיסו פטל ללא גלוטן וחיטה
מערכת, 02/05/2018, צילום: יחצ
לקראת הביכורים, המותג הבינלאומי המוביל ללא גלוטן "שייר" מציע לכם גרסה חדשה ונטולת גלוטן של הקינוח האיטלקי המפורסם: עוגיות ספוג קלאסיות וקרם מסקרפונה. טעים בציפוי פטל מתוק וריחני ושבבי שוקולד מביאים תוספת פירותית ומתוקה לשולחן שלך!
המרכיבים:
1 חבילה של עוגיות ספוג (Savoiardi) של שייר Schar
300 ג' פטל
100 ג' סוכר
250 ג' גבינת מסקרפונה
250 ג' גבינת ריקוטה דלת שומן
200 ג' גלידה
1 מקלון וניל
או
סוכר וניל בורבון
100 ג' שבבי שוקולד
אופן ההכנה:
· הנח שכבה של עוגיות ספוג על מגש אפייה. השאר מעט פטל בצד לצורך קישוט, רסק את היתר והנח על גבי עוגיות הספוג.
· ערבב את גבינת המסקרפונה, הגבינה הלבנה דלת השומן, הסוכר ומקלון הווניל.
· הקצף את הקרם עד שהוא יציב וקפל אל תוך התערובת יחד עם 70 ג' שוקולד קצוץ.
· מזוג את הקרם על הפטל. קרר במשך 3 שעות או במשך הלילה.
· קשט עם הפטל הנותר ושבבי השוקולד טרם ההגשה.